Thursday, August 25, 2011

Duit JPA~ble mau masuk??


Bismillahirrahmanirrahim…….

Dok rumah,
goyang kaki,
Tengok tv,
Basuh baju,
Sidai baju,
Bukak laptop,
Online,
Tengok movie adamaya,
Ok…………….sume ni takde point =.=’

Sebenarnye aku nak kasi tau yang aku dok rumah ni aku takde duit. Huhu. Sian aku. Pernah aku ngadu kat abah aku yang wallet aku takde duit. Then abah aku kasi RM50. Wowwwwowwww!!! Banyaknye. Huhu. Baeknye abah~ ye la. Padahal aku dok rumah je pon. Kejenye goyang kaki je. Kat rumah pon semua da disediakan. ^_^

Sekarang aku tengah konpius ni. Anybody student yang dpt JPA tau tak ble duit JPA masuk for 1st sem 2011/2012?Aku pon  tak cek la kad atm bank islam aku. Malas nak kua rumah kn. Aku rasa duit JPA da masuk pon ble sorg membe aku post kt fb duit JPA da masuk. Tp membe aku ni dk dentist USIM. Owwhhhh btol ke??????? :D :D :D
Kalau btol da masuk, aku la orang paling bahagia dlm dunia ni. Hahaha.hiperbola nk mati. Tak tak tak. Jangan risau. Aku takkan gunakan duit ni untuk berjoli. Aku da plan nak gunakan duit JPA kea rah yang betol. Tapi aku segan nak tunjuk kt korang ape plan aku. Takot tak jd. Bdw, korang doakan lah plan aku jadi eh. Amiiiiinnnn~

Itu je aku nak cerite sebb duit JPA ni je yg selalu bermain2 kt kepala aku :P :P :P
Excited duit nk masuk en. Hahaha. K,need to go. Wslm J

4 comments:

alif haris said...

aku tahu ..mesti niat nk kawin kan hahaha :D

~aku dan die~ said...

hahahaha.alep,x la.kang aku tunjuk plan aku kang.tp segan klu x jdi.so aku KIV dlu.t kalau da capai trget,aku publish dlm blog k! :D

alif haris said...

haha .. okay .. aku tunggu :D

Leeya said...

nak tahu jgk bile duit jpa masuk.. dgr kata bdk pt masuk 10/9... haih, jelesnya.. huhuhu..