Monday, August 15, 2011

Syieda_Joy 1st GA

salam semua. harini aku nak join 1 lagi GA. 
wow! aku ni da gila GA kot. haha. asek join GA je :P
eh tak3!aku tak gila GA ok.
aku join GA cik syieda ni pon sebab aku rasa syarat dia sgt simple.
syarat-syarat:
1-kena follow blog syieda
2-buat entry bertajuk "Syieda_joy 1st GA"
3-letakkan banner ni di entry korang and linkkan ke blog cik syieda
4-nak tag boleh,taknak pon takpe :)
5-da siap??letakkan link URL BLOG korang dlm komen cik syieda :)

gampang sih!buat 5 minit je da siap.huhu.
ade rezki,dapat la topup free.
kalau takde rezki,boleh cuba lagi ^___^

6 comments:

syieda_joy said...

salam...insyaAllah...
thanks joint GA syieda ni tau?^_^
goodluck!!

alif haris said...

wah wah ! ni mesti nk dpt duit raya ni :D

yo87 said...

Dah exchange link blog kamu dekat http://nasihangit.blogspot.com

Nanti jgn lupa letak link nasihangit kat blog ni jugak yer. Tq :)

alif haris said...

uit .. lama menyepi ..
kerja ke ..?hehe

~aku dan die~ said...

hahaha.nope2!takde mse nak on9 je.now i'm back! :D

syieda_joy said...

syieda dtg buat lawatan kedua.. ^_^