Tuesday, August 23, 2011

nak kad raya

assalamualaikum.........

tetttttt tetttttt. msg inbox anset aku berbunyi.

aisyah: "dear, bagi alamat rumah u asap. i nak hntar kad raye :D "

aku: "wahhhhh.ade org nak kasi kad raya la :) siap pos lagi! ok. ni alamt rumah i ye~no **,jalan ** 12/6A, Puchong, Selangor. u, jgn lupa letak duit raya sekali k ;P (dgn muka tak malu aku mintak duit raya.hahahaha)"

sile jeles semua. 

aku dapat kad raya pos. hahaha.suka2!

kak,aisyah tak bagi lagi kad raya. da keco.buuu~ =.='

kalau ikutkan,da lama aku pon tak pos kad raya. hehe
and kalau ikutkan sekarang, jarang da nak jumpe orang yang rajin pos kad raya.
sekarang semua da moden.
pakai SMS je ataupun pakai FB
ade orang kate lagi jimat. jimat duit, jimat tenaga and jimat masa. 

kali ni mungkin kawan aku nak send kad raya sebab semua tengah cuti.
so cm seronok la klu masing2 dapat kad raya dri mmbe2 yg tgh dok goyang kaki kt uma kn.hee~
kawan aku yg aisyah ni org kelantan.
rse cm excited plak dpt kad raya dri kelantan~hahaha
1st tym la ktekan dpt kad dri kelantan.pfffftttt

ade blogger yang hantar kad raya sesame blogger untuk mengeratkan ukhuwah.
contohnye macam bro alif haris kita ni.
dia da dpt kad raye~woooowww! cepatnye. huhu
sape2 nak kad raya dri aku inform cepat2 k.
aku nak bg kad raya ni. ASAP!!!
nah kad raya dari aku.taraaaaaa!
khas untuk followers and readers blog ni :))
siap da~heee.

aip orang melaka yang jauh tuuuu.eden nak kad raya 1 boleh?? ^___^
eden tak pernah lagi dpt kad raya dari melaka. hehe *batak jap~

p/s:before smgt nak raya,lbey baik smgt nak kejar malam lailatulqadr dulu. kan lebih elok :))
      pesanan untuk aku juga yang kadang2 lupa....



6 comments:

Cik Bell said...

ASAP kad raya nie yer.haha ;p

Fahz said...

nak jugak kad raya..huhuhu

Mrs.Yie said...

time kasih bagi kad raya..hehe :)

a i s y said...

:D

alif haris said...

hehe aku dpt kad raya dari seremban dan johor :D

sila jeles :D haha

~aku dan die~ said...

@ aisy: :D :D :D

@alif haris: hahaha.ecece.secret admirer kasi kad rye nmpk :P :P
memang jeles!hahahaha