Saturday, June 18, 2011

satu malaysia da tau kak linda da putus dengan fahrin!!!

salam and selamat malam.hahahahahaha.k2.mula2 aku nak gelak dulu sebab aku pecah perut malam ni tengok maharaja lawak!!!hahahahha.serius bes sangat!!!!hahahaha.untuk minggu ke12 ni,maharaja lawak buat 2 sesi untuk setiap peserta.kira sama macam minggu 11 haritu la.conratez untuk pesrta2 yang masuk final iaitu nabil,jozan,jambu and sepah :D

aku rasa persembahan yang paling mantap malam ni ialah jozan!!!!hahaha.sape sokong???cepat angkat tangan.bila aku tengok video nih,hilang semua tension aku time study.hahaha.sepah pon terbaik untuk malam ni :)) nabil pulak, ade peningkatan yang mendadak daripada persembahan2 before ni.do the best for the final :) jambu pulak bagi aku makin kurang.ade masanya jambu bagos,tapi malam ni persembahan dorang tak begitu memberangsangkan.bdw,wish sume peserta all the best and gudluck for the final!! :)

aku tak sokong mana2 peserta.mana yang aku rasa best,aku akan sokong.so kat sini aku tak berat sebelah.and bagi aku,tiap2 orang ade pandangan masing2 and ade minat sendiri.you are the one will choose the best :))
sape2 nak tengok video maharaja lawak minggu 12 boleh tengok dekat sini
 part ni aku suka johan jadi david teo.hahaha.lawak2!!rugi tak tengok XD

part ni pulak aku suka bila zizan kata,"papa,senak pangkal rahim".hahahaha.lawak2.then boleh kata lagi, maksod satu malaysia tu maknanya satu malaysia da tau kak linda da putus dengan fahrin.hahaha

untuk video2 peserta lain,korg boleh bukak link youtube yang aku bagi kat atas tu and wwwguatvcom ade upload untuk peserta lain jugak :D

12 comments:

mimie saie nie said...

hahahaha lawak kn hehehe

~aku dan die~ said...

hahahah.lawak gle! serius bes.mesti da tengok kn?? :D

! syifa lovera said...

jozan buat lawak semua kelakar !! hehe. :D

DonutCoklat said...

Memang terbaik la jozan..kelakar gle..hahahaha

~aku dan die~ said...

@syifa:hahahah.btol2.mcm budk2 pon ade.aduhh.sakit perut gelak!


@donutcoklat:hahahha.sokong jozan smpi final k! :D

a pis of art said...

kureng laa jozan minggu ni.. sepah best.. semanis kurma.

M Fizan said...

haha..memang suka tengok jozan dan sepah..ah chai tu memang saya dah lama tunggu nak tengok johan persembahkan..saya tahu dia boleh hit dengan watak tu :)

~aku dan die~ said...

@a pis of art;huhu.sepah pon best gk! :)

@M Fizan:hahahah.btol2.bes sgt dia bawak watak tu.kelakar XD

Syazwani Amira said...

haha lawak gile dorunk ;)

~aku dan die~ said...

@Syazwani:hahahahah.tw xpe.dorg memg pndai buat lawak! :D

NUR AIN AZMAN said...

Terbaek semua pserta mgu 12 neh.
tp aen sokong Jozan, Sepah, Nabil !
:)

~aku dan die~ said...

@Nur Ain Azman:huhu.tw xpe.mggu ni memg kbnykknye bes2 blke!huhu.jambu mkin kurang sket.pape pon,kte tgok final nnt mcm mne plak :D