Sunday, June 19, 2011

doakan saya! :)

bismilahirrahmanirrahim.....

doakan saya. pukul 10 pagi nanti saya ade exam midsem ungs2050. all about ethics, fiqh, our life in islamic way. bdw,exam ni da lambat sangat da. patotnye exam midsem awal bulan 6. tapi ustazah ade banyak hal yang tak dapat dielakkan. jadi tangguh sampai harini(19/6/2011). doakan yang terbaik untuk saya dan kawan2. moga kami dipermudahkan jawab soalan. ade 2 essay and jawab dalam masa 1 jam setengah. jom sama2 baca doa ni,moga kita dipermudahkan jawab soalan esok pagi :)

"Allahumma la sahlaa illa ma ja'altahu sahlaa wa anta taj'alul huzna iza syikta sahlaa"


Maksud: Ya Allah, tiada suatu kesenangan kecuali Engkau yang menjadikannya senang, dan Engkaulah yang menjadikan sesuatu yang susah itu sebagai senang :)
ni paper jawapan aku masa jawab soalan midsem rkud.sempat lagi amek gambar ;P
 sume orang khusyuk jawab exam midsem.aku plak curi2 ambik gambar.haha


ni member sebelah aku.dia pandang2 aku and bagi isyarat ambik gambar dia.cun jugak gambar yang aku amek ni :P


p/s: harini FATHER'S DAY kan??hepi fathers day buat abah yang berusaha membesarkan ke semua 7 orang anak. jasa abah takkan kami sia2kan dan akan kami 7 beradik balas satu hari nanti :) and not forget,hepi fathers day to my future fathers in law.hahaha.siapakah??

6 comments:

zahidah rosli said...

aku SUKA sangat gamabr last sekali tu haaaa! haha =P
thanks cik photographer.nanti amek gmbar sye banyak2 lagi ye! =D

SHAFIQ HASHIM said...

Semoga Berjaya..

~aku dan die~ said...

@Zahidah rosli:hahahahaha.opppps,awak bace plak.hahahhaha.segannye!esok pagi saya amek lg gmbr kamu :P

@Shafiq:thanks for the doa :)

En. Askwhat said...

Cikgu...ada org amik gambo time exam..hehehe

~aku dan die~ said...

@En Askwhat:hahaha.lecturer tak perasan.tu yg amnik :P

FamYayah said...
This comment has been removed by the author.