Friday, May 13, 2011

peraduan gores dan menang blog Miss Sakura :D

malam..warghhhhhh..ngantoknye!!!tp aku tetap nk post entry psl tajuk ni..hehe..cept2 baca!!ok..kt cni aku nk ajak you all join contest ni..



peraduan ni habes 14/5/2011..so kena la cepat2 join before due date..hehe..senang je nk join..kalau nk join,,boley klik kt link kat atas ea..
dalam contest ni,,aku kena teka dalam byk2 gambar strawberi ni,,mane 1 yg ade hadiah..ha..teka la..ape lg..cept2!!dan aku telah memilih gambar seperti yg kt bawah ni..nmpk tak mne yg aku gores??hehe..
haa..aku da gores dekat tempat yg ade kaler biru2 muda tu..doakan aku dapat hadiah ea coz blog aku pon ade strawbri gk..haha..takde kaitan..selamat mencuba kpd blog2 yg lain!! :))

2 comments:

SRenungan said...

assalam..
wah menarik..
hrap awk dpt mnang..

~aku dan die~ said...

wslm..
huhu..thanks doakan :))