Tuesday, May 10, 2011

HOT DAY

cuaca kat kuantan :


PANAS!!!!


tersangatlah panas
tidur malam pon panas
memang cuaca sekarang tgh musim panas kot
before ni kt rumah pon panas cmni jugk

tapi 


kena bersyukur la kan..
sebab ape la sgt nk dibandingkan dengan panas api neraka nanti
memang la kadang2 termerungut pasal cuaca panas ni
lagi2 bile emosi tgh tak stabil
tapi after that jgn lupa istighfar balik
nanti bila ALLAH da turunkan hujan and sejuk sepanjang masa,,
time tu kata sejuk sangat plak..
pastu mintak cuaca panas datang..
hurm..
manusia2..
selalu merungut dan kadang2 tak pernah bersyukur dengan ape yg ade..

p/s:pesanan utk diri sendiri yg kdg2 termerungut -.-'

2 comments:

CutieIntan said...

a'a tol tol panas sangat 2 3 hari ni.mandi tengha malam pun still panas lagi

~aku dan die~ said...

aha..tw tak pe..tp 2 la..still kne bersyukur kn?? ^_^