Wednesday, July 6, 2011

moga pnjg umor n murh rezki my dear! :D

salam semua. aku memang suka tulis ayat mcm tu untuk bufday semua orang. sebabnye aku nak umur orang tu sentiasa panjang and dapat tambah amal ibadat kt dunia ni. kalau murah rezki pulak, aku nak orang tu sentiasa dimurahkan rezki and sentiasa cukup dengan segala nikmat yang Allah bagi tak kira ape jua :)


so, tepat pukul 12 malam tanggal 6 JULAI 1991, telah lahir seorang budak yang mungkin kecik+ringan la kot time tu( dia kata berat dia time lahir 2kg je :P ). hahaha."ok. serius balik." harini tanggal 6 JULAI 2011 adalah hari kelahiran my Mr Daos( Mr Encem+Cute :) ) yang ke 20. 

to my dear,moga panjang umor,dimurahkan rezki,bahagia dengan family and yg tersayang and lastly,moga hidup anda sentiasa diberkati Allah dunia and akhirat. aminnnnn. kalau ikutkan, nak je panjatkan berjelar2 doa,tapi tak termampu la untuk aku tulis. takpe,sambung doa lepas solat pon boleh :)


nak dengar lagu tak yg aku nyanyi untuk Mr Daos??haha. ok. dengar eh.
hahahahha.sweet tak aku nyanyi??pheewiiiittt.sila like aku nyanyi.hahaha. memandangkan anda(Mr Daos) sudah masuk umor ke-20,jadi i bagi hadiah special sikit. sikit je la.tak banyak pon. hahahaha. taraaaaaaaaaaa!!!!!!! ni la hadiahnye.
set hadiah sepasang jam tangan dari alba.hahahah.ok. tipu sepasang hadiah jam tangan.huhu. tapi ni la hadiah yang aku bagi kt dia.beli satu je. da tak surprise sebab pos awal. takpe la.janji dia dapat hadiah dia kan??how is it??ok tak pendapat korang jam ni?? aku beli hadiah ni pun sebab aku dapat rezki lebih hasil dari aku kerja time short sem. berbaloi jugak la tengok hadiah ni. tahun ni rezki lebih, dapat la yang cantik sikit. nex bufday kalau rezki cukup2 je, takde hadiah kot :P huhu.takde la.gurau je eh my dear :D

 pape pun, dalam perhubungan kita yang penting ialah hati. trust each other, try baiki diri and kelemahan masing2. no ones perfect in this world. i try to be the best. same with u. walaupon jauh, tapi tak bermakna hati kita pon jauh kan?? :) always take care urself. jangan sedih2. belajar rajin2. grab the degree first and senyum selalu :)


esok ade surprise lagi kan??heheheh.ape surprise nye??sama2 kita tunggu esok! :) 

6 comments:

Elie Lily said...

beruntung beliau ada kamu.. :)

MiAppleista said...

woooottt3! :D slmat hari tuaaa!!!! hahaha~ nanti aq belikan mr potato FREE!

alif haris said...

wah wah .. semoga berkekalan :D

~aku dan die~ said...

@Elie Lily:huhu.xde la.saya biasa2 shja :)

@Mia:bufday aku x dpt pape pon.hahahha.ko kne pos mrPotato ke kuantan gk ni :P

@alif haris:aminnnn.smoga berkekalan.kita merncg,Tuhan yg menentukan.doakn eh :D

The Traveller said...

sopek bufday aq la yg patotnye kne wat gitu..jeles tau..hehe

~aku dan die~ said...

@the traveller:pau,hahahah.bufday ko buat ape.ko buknnye pnting pon.lalala~hahahaha.bufday ko bile pon aku xtw :P