Friday, July 8, 2011

Header Baru!yeayyyy! ^__^

salam semua :) 
aku nak gtw kt hangpa sume yang aku ade header baru :D
haaaa. cantek tak header aku?? thanks banyak2 la kat membe aku, Amilia. dia la yang tolong buatkan header blog nie. cube bukak blog dia, comeykan dia?? :D mule2 aku tengok dia buat header baru and aku puji cantek header dia. tetibe, dia buatkan aku plak satu header baru sebab dia suka choc strawberi. yeayyy! thanks Amilia. huhu. sayang ko sgt3! :) t kalau aku jumpa ko kat Gombak, aku kasi ko buah strawberi yang ade choklat eh. ;P

kat sini gk aku nak tompang letak gambar mamat ni.mamat ni hilang kat shopping complex 2 hari yang lalu. hahahaha(gelak jahat jap ;P). ok,aku tipu.
 hahahaha. sebenarnye aku nak bagi mamat kat atas ni cupcake. taraaaaa!
seeeee! cupcake ni ade tulisan hepi bufday and ade strawberi! same dgn tema blog,coklat strawberi :D
hahaha.itu je nak cerita.kesimpulannya,cupcake tu untuk gambar mamat kt ats td.ok,nak bye! :)
salam.

7 comments:

SWEETSYAZA said...

yeah nice header :)

Nurul Shafiqah Mohamad Sobri said...

like strawbery...~_~
jom tgok blog pqahcool d transfomer plak ~_~

~aku dan die~ said...

@syaza:thanks u so much dear! :)

@Shafiqah:huhu.same :D

chris™ said...

wow..cantek nya header dia hehe..

Terbaru di blog Aku "Port Terbaik Promosi Blog Di Facebook"

Encik JI said...

tlg r kwn watkn satu. hehe.

MiAppleista said...

awwww~ siap tag nama lagi. thanks sangat! :D hehehehe~ btw, cute cupcake oowwwh!!!

~aku dan die~ said...

@chris:hehe..thanks eh :)

@Encik JI:haaaa.encik JI g tgok blog kwn saya Amilia.mntak la kt dia satu.hehe ;P

@Mia:hahaha.cupcke tu delvry ke Melaka la Mia syg :D