Friday, July 8, 2011

memang setting blogger da tukar eh??

salam. ni aku nak tanya benda pelik ni. aku sign in la blog aku. then aku tengok setting dalam blogger ni da berubah.
betol ke? aku sorang je ke or korang punye pon same? aku konfius da ni. grrrr~ aku pening la sebab tak berapa paham dengan setting baru ni. dashboard kt mne? ok aku baru jumpe. kt simbol blogger kan? adehhh. aku baru ingat nak ubah pasal blog ni sikit. aleh2 kena take time untuk aku belajar. fening2~
 ni bahagian new post
 ni tempat nak usha post dri blog lain
yang ni pulak tempat design
 ok. post ni sesi luahan perasaan aku. ye la.mane tau aku punye setting je yang buat masalah.done luahkan masalah kat semua orang. sekarang kena belajar lagi pasal setting dalam blogger. k bye! :(

9 comments:

POP said...

ada yg tkr da n ada yg belum..blog POP still cm dulu , lum berubah..hehehhe

~aku dan die~ said...

owh yeke.i see. tp geram la.dia tukar mcm tak cantik je.haha.then still pening2 kena bljr benda baru.hadiuhhhh -.-'

POP said...

rsanya ttp sama juga..ehhe..cuma berbelit2 ja..hehehhe

~aku dan die~ said...

hehe.haaa.tu la psl.memg berbelit2 pon :S huu

nurhazDV said...

cik dv nye lom tukar lagi....tp rasenye kalau nak tukar balik yg lame boleh gak....ade carenye...

Encik JI said...

tu bukan blogger draft ke? log in biase kn bleh

~aku dan die~ said...

@nurhazDV:cmne nk tukr yg lame eh??help me :(

@Encik JI:owh.da buat da.tp still sme.sob3

Huda said...

ak pnye mcm bese je lg..hehe

~aku dan die~ said...

huda:ye ke??adehhh.huhu.xpe2.t kt uia aku tunjuk kt ko k ;)