Wednesday, April 27, 2011

malware detected!!huh!!

assalamualaikum..


haa.hrni aku nk gtw yg aku tgh mara!!*hangit!!!!*senanye mara+sdey..ptg td aku nk bukk blog x boleh coz link blog aku didapati mengandungi virus..ala2 tulis cmni la-malware detected..waaa sdey sgt bila blog kne serang dgn virus x gune cmni..sob3..ingt senang ke nk ade minat dlm berblogging..
b4 ni aku x layan pon blog2 ni..tp mrDaos yg ajak buat blog..bile da buat n da jatuh cinta kt blog,,tw2 je kne serang virus..sedih la..siap nanges lg petang tadi coz x tw nk wt cmne(aku memang kuat nanges=cengeng!!)


setelah aku selidik2,,rpe2nye layout blog aku yg before ni yg dtgkn masalah..so,,terpkse la aku tukar layout blog aku..n finally,,alahmdulillah..no more malware detected!!!huh!!


maka dgn ini,,aku pon telah mempunyai background blog yg bru :))da happy n no more nanges2..hehehe :D

p/s:ok x background blog aku yg bru nih?? ;)

7 comments:

Reen Rostarizam said...

same jugak terpaksa tukar lay out background blog baru =.=ll

~aku dan die~ said...

huuu..nasib kte sme :(( sdey kn..

Drunbella Khoo said...

strawberi cokelat pulak..
nyum nyum..
(^___^)v

Trainer Fariz said...

download nih

www.threatfire.com

gerenti malware takut lepas ni

~aku dan die~ said...

@dK:hehe..haa..background kli ni pye bru la kne dgn link blog.. :))

@trainer Faiz:owh ye ke..thanks ea!! :D

♥suNa husNa♥ said...

kihkih..lawak2.jangan sedih2 naaa...dah elok dah tu:)

~aku dan die~ said...

@suna husna:hehe..2 la..da elok,,so skrg boley senyum da :))