Wednesday, April 20, 2011

buang tupperware??

salam..

ha..x kre!!nk cte gk..skrg aku tgh kt uma..dok berfoya2 goyang kaki..haha..xde keje pe???ble kt uma,,means kne wt keje uma la kn??tym mak aku g keje,,aku pon ape lg..wt la operasi rumah..nk cte hal smlm..aku dok la kems peti ais uma aku..cuci2 sgle bnde dlm tuh..perghhh..dlm peti ais tu ade mcm2..*fening2*

one 0f adik pompn aku yg drjh 5 ntah letk pe ntah dlm peti ais tu..ade ke ptot dy letak udang n tomato dlm 1 bekas then letak kt tempt sejuk beku..pstu biakn je lme2 dlm peti ais..bukn nk kuakn or nk msk ke bnde..dy biakn je bnde alah tu dlm peti ais smpi berbau..

pe lg..mse aku operasi tuh,,aku buang mknn tuh dgn tupperware2 skali aku msukn dlm tong smph!!hahaha..pdn mke!!pye geram aku dgn adik aku..smpi tupperware pon aku buang..yer la,,nk cuci pon aku x sggop..haishhh..

~ble mak aku blek dri keje..jeng2!!~

then mama tgok rumah bersih je..hahah..ayt poyo..then tgok peti ais pon bersih je..
pstu mama tye:kakak,,mne beks tupperware yg ida letak mcm2 mknn tu??
dgn slmbenye aku jwb:owhhh..da buang da..busuk sgt la..xmo la basuh..
pstu mama menjerit!!!
mama ckp:kakak!!!tupperware mama mahal tu!!!
*erk,,ye ke..rse bersalah..hahahaha..then cover blek*
aku pon jawab:xpe ma..xpe2..t kakak ade duit byk,,kakak gnti blek.. :P
ala2 tupperware cmni la yg aku buang..haha

hahaha..adoi..cmtu la ctenye..sori ea mama..ampun..ye la..da terbuang da pon..xkn la nk amek blek..t kakak gnti k.. :))
moral of the story,,jgn buang barang sesuka hati mcm aku..hahaha :D

3 comments:

nur anis said...

haha..tu memang operasi membuang betul2 tu..

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hai...^__^ nice blog...
naper buang tupperware tu...syg jer...

p/s: saya pun suka choc stoberi..^__^

~aku dan die~ said...

@nur anis:haha..ye la..geram pnye psl! :D

@cik izan:huhu..tgh mara..x bley nk kte pe la..hehehe..n kte ade mint yg sme la :))