Tuesday, November 29, 2011

ORDER TART AREA KUANTAN,SHAH ALAM,RAWANG,MERLIMAU,KUCHAI LAMA

salam untuk semua :)


petang sabtu lepas(26.11.2011), aku join kelas buat tart kt uia.almaklum lah.before ni makan tart je tau,tapi bile buat,tak tau plak.huhu.dengan bayaran sebanyak RM20,aku g kelas,belajar cara  buat cheese tart and fruit tart,then dapat 10 ketul tart yang aku buat sendiri tau! jangan maen2.haha. 


ok la kan kalau ikutkan?? bayar RM20, bawak balek 10 ketul tart. means g kelas tu juz bayar RM10 je la.belum lagi tolak makanan yg kita dpt(roti,air,bihun).berbaloi gk la! :) tart kak nat ni memang superb la!sedap sgt sampai nak jilat jari.huhu


papepon,yg penting ilmu yg disampaikan yg pling penting. nanti balek rumah boleh la buat kat rumah. bagi mama abah rasa. and tak lupa jugak, bagi cik abe try! t dia kena datang rumah amek tart ok? ;)

untuk orang kuantan yang nak order tart,boleh rujuk FB ni- Mai Nat Nathrah Dessert Tart
general info yang diperoleh dari FB:
~ hanya jual fruit tart and cheese tart(blueberry,strawberry,chocolate,kiwi,lemon,oren,peanut butter&plain& fruit tarts)
~boleh contact these numbers for order:
1) Nat: 012-333 8448 (Kuantan)
2)Atie: 012-659 7460 (Shah Alam)
3)Yaya: 017-607 6900 (Merlimau)
4)Arai: 013-905 3336 (Rawang)
5)Su: 017-276 6872 (Kuchai Lama)

jom kita lyn gambar masa kelas buat tart.zzzzzzzzzzzaaassssss~


 muka happy ble siap buat shell tart :D
 khusyuknye cik zahidah ;P
 aku pon happy! :D







ni anak kak nat~
gambar lepas habes kelas.hee~
it's mine! yg kiri uh.tapi corak tak cantek :( huhu

1 comment:

Lieyly ︱ Alia said...

fuhh sedap nya..alia nk jgk :D

terliur sudah..