Sunday, December 11, 2011

di penghujung sem

bismillahirrahmanirrahim......

harini tanggal 11/12/11,hari ahad.hari hujan.sejuk.berselimut atas katil je and benda paling penting........................aku da MELALUT!!!!!hahahah.ok~nk cheer up my day :D

kalau ikutkan,ade lagi dalam lebih kurang 20 hari da nak final exam.jadual final exam pon da keluar and da fix kot rasenye.aiyoooo~exam is around the corner!!!ni jadual exam for 1st sem/2nd year:

31/12/2011: SMS 2308, Mathematical Methods
9/1/2012: SMS 2309, Introduction to Statistics
11/1/2012: ACC 1001K, Financial Accounting Fundamentals; 
       ECON 1500K, Introduction to Economics
12/1/2012: LE 4000K, English for Academic Purposes
13/1/2012: SMS 2307, Advanced Calculus

1st paper hujung bulan 12.then nex paper,9/1 pstu berturut2 exam.hahaha.mcm bes kn jadul mcm ni.jwb je la labu~then ade lg 1 date tu,skali 2 paper kena jwb cuma mase je yg lain.paper econ n akaun.2-2 subjek minor bisnes.tak sabarnye nak habes sem,pastu berehat2 kt rumah.

for 'you' at Gombak,sori sgt2 tak dpt spend time nak ajar akaun.mama kate tak payah balik mse krismas sebab mama nak datang pahang.kita merancang,tapi Tuhan yg menentukan dan Dialah sebaik2 perancang.mungkin nex tym kte boleh study same2 klu ade rezki :)

ini je update for today.thanks for reading.aku pon nak sambung buat research aku-Saving Money Awareness among IIUM Kuantan Campus.nex wik kena present.doakan yeah!thanks and salam.





3 comments:

AwieKashi said...

xpe..gud luck! ;)

Abg Stalker said...

do ur best. :)jgn byk main2.kejayaan x dpt bergolek. ;)

~aku dan die~ said...

@ Awie Kasih: thanks ye :)

@abg Stalker:hehehe.mne de men2 la.ni tgh study ni
*mestila tipu kn sebb tgh online :P *