Thursday, May 10, 2012

Hari Ulang Tahun Kelahiran ^_^

samekom.....cik piya...ooooo cik piya.....tajuk tu tak boleh panjang lagi ke?? @_@

hye2! salam semua. kembali mengupdate blog setelah sekian lama.

hepi birthday to you!
hepi birthday to you!
hepi birthday to cik sofiyyah!
semoga panjang umur! :))

alhamdulillah,alhamdulillah.syukur byk2!!masih diberikan kesempatan untuk hidup kt dunia ni.tanggal 5 Mei haritu, selamat da umur aku menginjak ke no 21. Oowwwww. 21 sudah. huhu. da makin tua tapi still boleh berperangai muda ok ;P

thanks untuk semua yang wish, yang bagi hadiah and yang ingat bufday aku. doa dari keluarga, sahabat dan juga anda semua yang sgt2 penting and aku harapkan. huhu. da lame da birthday,tapi baru sekarang nak wish untuk diri sendiri. 

" wahai noor sofiyyah, semoga dengan meningkatnya umur kamu, meningkat jugalah iman kamu, meningkat jugalah amalan2 kamu. Ya Allah, kau peliharalah imanku, terimalah segala amal ibadatku, rahmatilah diriku, berkatilah hidupku dunia dan akhirat. amiiinnnnn"

ni semua hadiah yang aku dapat! ^_^
teddy ni name Dafi. huhu. yang ni aus bagi. Dafi ni lagi besar dari Fifi tw. huhu. tarikh lahir dafi 1/5/2012. and jeng3! aku dapat lagi satu hadiah dari aus. kasut polka dot kelabu. hehewwww. dapat banyak hadiah.
thanks aus! :))







 gambar ni plak ialah hadiah dari family,which is mama and abah. mama abah belanja satay and dominos pizza. hehe. lagi2 bile semua orang ade kt rumah, mkn2 lg senang. semua dapat. thanks mama abah! :))


dan ini plak kad bufday dari cik huda sweet, cik ida comot and cik una comey. huhu. thanks kawan2! sayang semua sgt2 :)) haritu masa bufday aku, aku balik rumah. bila sampai uia, masuk bilik, tgok atas katil ade plak comforter baru sekali dengan kad bufday. macam dalam gmbr bwh ni la dorg buat. sampai2 je aku trus snap pic sebab comey sgt pe yg dorg buat. ntah bile la depa p beli comforter segala bagai.haha
dan ade lg 1 yang aku terlupa. aku ade jugk dpt hdiah blouse dri k.ahda. huu. thanks k.ahda :))
thanks untuk semua. thanks sgt2! rasenye tak indah hidup tanpa kalian semua ^_^

"ya Allah,ampunkanlah dosa2ku, dosa2 keluargaku, dosa2 sahabat2ku,dosa2 semua orang yang aku kenali, dan juga dosa2 saudara2 seislamku. rahmatilah mereka ya allah, eratkanlah hubungan kami semua ya Allah, masukkanlah kami dalam golongan orang yg sentiasa maaf memaafi antara satu sama lain, kuatkanlah ukhuwah antara kami.Amiiinnn"
P/S:

cerita untuk hari ni~
Dafi and fifi bergadoh sebab berebut katil. =.='
aishhhhh kanak2 ni.
asek gadoh je tiap2 hari.
da mcm anjing dgn kucing da.
pesan mak,
jgn gado2 dafi n fifi!!!
t mak cmpk dua2 bwh katil bru tw :P
biar mak je tdo atas katil.hahahaha

k.bye semua!salam :D



8 comments:

Nadhira Izzati said...

wahh byknyer patung :)

Nora Karim said...

wah seronoknya... dapat banyak hadiah... dan makan sedap!! btw, besday akak hari tu pun en hubby belanja mkn dominos.... yummy!!

Barakallahufiki... :-)

ChocoStrawberi said...

@nadhirah izzati:
hehe.aptung tu sume org bagi :)

@nora karim:
hehe.sume rezki org bg.akk pon ape kurgnye.hubby blnje dominos jugk.hihi.ble akk nk blnje sye :P

Sally Yatiey said...

Banyaknya hadiah. Hehe. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D

Ziela Rafie said...

saya kalau birthday jarang dapat hadiah.. sobsobsob. sedih :(

ChocoStrawberi said...

@sally yatiey:
hehe.amiiiinnn.hdiah tu sume org kasi :))

@Ziela Rafie:
huhu.bila birthday?jgn sdey2.t klu birthday, jgn lupa post kt blog tw.t msti ade scrt admirer bg hdiah :D

Cik Yaya said...

wahh beshnyer adiah...
cam sedap je sume mknan tu ye..hihi
anyway hepi belated bufday...^_^

ChocoStrawberi said...

@cik yaya: hehehe.skali setahun je nk dpt hdiah cmni. bdw, thanks for d' wish :))