Friday, September 30, 2011

bulan syawal 1432H da habis da :)

salam semua. malam3!! aku malas study malam ni. hahaha. harini 29 September 2011 bersamaan 1 Zulkaedah 1432H. kiranya kt sini aku nak bgtw la yg bulan syawal da habes! da takde raya da. hehe. tapi bagi aku, walaupun raya da takde, kenangan raya tetap ade :)

untuk kali ke2nye, kami budak2 batch 101 math sciences/CTS (computational and theoretical sciences) dapat berkumpul bersama-sama menyambut jamuan raya. sebenarnye tarikh buat jamuan raya tu da lama da,19/9/2011 tapi aku baru sempat update. hee sori!

aktiviti yg sempat kotrg buat tym gathering raya ialah solat maghrib b'jemaah,bce yasin,mkn and main game. makanan yg disediakan: nasi tomato,buah tembikai and kuih raya. tak lupa jugak ade orang sponsor kek choc indulgent secret respi! sedap gilak la! huhu. thanks to org yg murah hati nk belanja. memang kenyang sgt mse mkn all those things.

nk crita byk2 pon,aku tak bpe ingt. kte tgok2 gmbr je la ye :)
 boyzzzzzz~
 ni dk2 laki batch aku yg setahon kt cfs.tp yg tgh2 tu bukan.dia sesat :P
 cntik2 belaka anak2 dara ni.huhu
 senyum! :)
 owh!ape yg aku tgh lakukan?? :$
 smgt 1 batch! :D
kami sntiasa bersama dri cfs pj ^_^
edited.

p/s:kononnye nk post bnde ni 29hb.aleh2 sebok edit n wt gtu gini,terlajak plak.haha.lantak laaa ;P

1 comment:

Orkid Melur said...

wah wah wah :D

http://anyonecanbehappy.blogspot.com/