Monday, March 5, 2012

pelupa

salam senyum :D

perkara yang baru terjadi tadi sangatlah merungsingkan aku. tadi aku g mesin atm bank islam kat pintu pagar UIA uh. aku g situ sebab aku nak transfer duit takaful aku kat abang aku. nak suruh dia bayarkan. bila da selesai urusan,da amek resit sume, aku nak cepat-cepat keluar dari situ sebab kt belakang aku ade orang.

then bila aku da odw nak balik, tetibe ade orang panggil,"sis,sis". aku pon toleh. dalam hati aku,"dia panggil aku ke??". then dia hulur kad bank islam.O OWWWWWW~~~~ aku tak ambik pon kad atm aku tadi =.=' ayoiyoooo cik sofiyyahhhhh. malu sungguh. nasib baik bro ni jujur. kalau tak lesap la duit aku. sob3. thanks ye kt bro yang aku tak kenal tu. adehhh.

senanye banyak kali je aku jd cmni. kadang-kadang bila da beli barang, aku blah camtu je sampai tak ingat pasal baki ke ape. orang-orang yang jujur pulangkan lah balik duit aku. huhu. dapat yang peniaga yang tak jujur, sengih je dia dapat customer mcm aku. tu la dia aku ni. lately jadi je mcm ni. pelupa sungguh. moga masa akn datang tak jadi mcm ni lg. huhu

ow ye!lg satu story. hari sabtu haritu saye jumpe dia(guna saya jp.hee).
dia sebok-sebok nak jumpe saya. dia kata dia datang UIA Kuantan sebab ade intervarsity kulliyyah dentistry kt sport complex. dia ni junior saya and rapat dengan saya. dia main netball tok wakil UITM Shah Alam. alhamdulillah dapat no3. ok la kan. congratez mina ^_^ hepi dapat jumpe kamu walaupon kejap. t kalau datang UIA Kuantan lg, jangan segan-segan buat perkara tak malu mcm kte buat hritu tw. haha. thanks for the day. sayang kamu :)


k bye!nk cerita ni je~assalamualaikum ^_~

3 comments:

Hazwan Arif said...

mesti suka kunyah semut time study ni hahahaha



singgah dari http://kalampatah.blogspot.com/ =D

Fiksyida said...

banyak2 la makan kismis utk elakkn lupa..hihi...

ChocoStrawberi said...

@hazwan: hahahah.x oke.tp semut byk masuk dlm air :P :P

@Fiksyida: huhu.i'Allah.tp tu la.skrg musim 'terlupa'. hee