Monday, June 28, 2010

mari bace!!!mari bace!!!


since da nk sbuln x tulis pape kt cni..sian blog ni..ttbe dpt idea nk tulis somthing..mcm menarik..hehehe..tjoknye rahsia lelaki melalui zodiak..aha!!!memndgkn hrni 28 jun 2010,,so jom kte research mengenai cancer zodiak..khas wt tatapan lelaki2 yg terase dirinye lahir antra 22 jun - 22 july..selmt membce =)


ha..lelaki cancer ni ske sembunyikn hatinye yg lembut dgn kekerasan..kre cm org yg kononnye hero n kuat gle uh rpe2nye hti dorg cm ais..gle r..pndai ea nk cover..ehehehe ;)


then dorg ni sgt sensitif,,mudh terusik,,mudh menangis..aha..sift2 ni la yg tarik perhatian pompn dan menimbulkn simpati TETAPI jgn r kerp wt cmtu lak..t akn dituduh pondan oleh sstgh pihak..huhu


klu lelaki2 ini x kawen lg,,mungkin mrke akn tggl dgn ibu bapa n x ske b'foya2..bgosla..ank yg baik ni..tolong mak bpk slalu..huhu


dlm pergaulan,,mrke lbeh ske m'cri psgn hidup..fuyo0..bg mrke,,mencri psgn hidup agk sush krne dorg ni kurg kems,,pemalu dan kurg dorongan..dorg ni nk pompn yg pndai menjge rumah,,berpendapatan baik,,dan juga berharta..hehehe..nk yg berhrte tuh..;)


k2..kelemahan dorg plak ialah dorg ske mengkritik dan ske mengadu dan menganggap xde prkre benar yg memuaskn htinye..ish..x boley tu..hehehe


wlubagaimnepon,,org2 cancer ni perlu dihargai coz dorg adlh suami yg setia dan amt sukar tok bercerai!!!!cayalah...hehehehe..kebahagiaan rumh tgge amt penting n rumh tgge yg bermslh amt menyedihkn dorg..ske la part ni..huhu (",)


stkt tu je kli ni pye..hehhehe..sume yg kt ats ni hnyelah based on kajian semte2..x smuanye tepat..n sory kpde anyone yg terguris hti ble bce post ni..ne tw ade yg kcik hti ke..hehehe..


eh jp2..hehehe..cni 'dia' nk wish hepi bufday kt 'aku' yg lahir 6 july..hurm..rsenye2 mke kt ats ni ade sme x ngn ciri2 kt ats???hehehhehehehe..ade yg tepat n ade yg x tepat..sori 'aku'..da tue la t..hoho..ceria2 selalu =)


~by: n0or s0fiyYah ~

2 comments:

Admiral Hafiz said...

mcm kenal je
di firdaus kan?
eh jap
ni blog dye ke blog gf dye?
huhu

~aku dan die~ said...

huhuhu... ni blog aku dan die....
2-2 skali yg updte kn...