Thursday, April 5, 2012

aksesori baru

saya ade riben baru
tuuuu
yang warna merah hati polka dot tu :)
tuan saya belikan
baiknye hati dia :P
dalam gambar ni saya nampak cantik kan??
pandai tuan saya edit gambar saya ^_^
padahal kaler da nak mcm belacan da.huhu
tuan saya kate,
"fifi, kalau kamu boleh pakai baju,saya nak jahitkan baju kamu sendiri'
waaaaaa
tuan saya nak belanje baju baru la
tapi saya tak pakai baju
jadi,tuan saya kate tak payah la baju baru sebab saya memang tak pakai baju
ok.............
saya sedih :'( 
tapi saya bersyukur
selama 2 tahun 3 bulan,akhirnya saya ade riben baru
*mood:hepi!!!! :D *
ala
bersyukur je la
huhu
walaupon tuan saya ade anak2 angkat yang lain yang dia baru dapat macam angry bird ke,ape ke,
saya tetap no 1
saya tetap jadi teman setia no 1 tiap2 malam
hoooorayyyyyyyy!
saya menang!

THANK YOU TUAN SAYA YANG BAIK HATI :) :) :)

2 comments:

alif haris said...

sapa lah tuan dia yg sungguh baik hati tu kan.. haha

ChocoStrawberi said...

haha.of course aku! :P