Sunday, May 20, 2012

Final Exam Sem 4, 2011/2012

salam semua. esok,bermula lah study days for my final exam. tapi yang tak besnye, study days cuma 3 hari je. then 24/5 da start my first exam paper. harap sume readers dapat doakan yang terbaek untuk aku n kawan2 aku. doakan semua orang yang nak menghadapi final exam ni diberi kesihatan yang baik, mudah menjawab soalan peperiksaan, mudah lecturer marking paper and lembutkan hati bagi markah lebih and lastly, moga ilmu yang kita dapat ni dapat kita manfaatkan untuk masa akan datang. 

jadi untuk semua yang nak exam, jangan lupa jaga kesihatan, jaga tidur, jaga makan jugak. jangan asek study je, sampai lupa nak makan. hehe. all the best untuk semua yang nak exam! :)) bittaufiq wan najah fil imtihan :))

 ni jadual exam aku. pening tiap kali tengok jadual ni -.-'
and this is my final exam slip for this sem! :D


2 comments:

anna said...

hai tuan blog.. gud luck okey :) :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/